train ace from hell | It's never too late to be healthy

It's never too late to be healthy

Annons

train ace from hell

Sitter just nu på bussen mot Kristiansstad för att därefter ta tåget hem till Karlshamn över helgen. Känns ganska skönt, det blev ju inte en hel vecka här nere, kom i tisdags eftermiddag, men ändå.

Idag har jag värsta träningsvärken i mina lår och rumpa, och det har bara blivit värre under dagen. Lite blandade känslor kring det, det betyder att benpasset igår vart riktigt lyckat men det gör riktigt ont! Mina ben är stenhårda och jag känner mig som en pingvin när jag går haha. Så förmodligen kommer träningsvärken i mina ben vara kvar imorgon, plus att jag kommer ha träningsvärk i mage och bröst efter dagens pass. Vi hade möjlighet att gymma på idrottslektionen idag och självklart passade jag på att göra det! Inte mitt mest lyckade pass, men jag kom ändå åt musklerna ganska bra tycker jag. Hann dock bara med två magövningar innan vi slutade och jag var tvungen att duscha, städa och äta innan bussen som skulle gå en timme senare :(.

magovningar
One of the belly-exercises I did today, first time I did this one and I actually liked it 🙂
Sitting on the bus to Kristianstad right now, and there I’ll take the train home to Karlshamn over the weekend. Feel good actually, it wasn’t a whole week on Bollerup this time, came thuesday afternoon, but still.

Today I have the worst train ace in my thighs and butt, and it get worse the more time that pass. Some mixed feelings about that, it means that the leg work out yesterday was successful, but it hurts like hell! My legs are hard as stone and I walk like a pinguin haha. So probably I’ll still have this train ace tomorrow, plus train ace in my belly and breast after todays workout. We had the chans to gym during train-class and ofcourse I took advantage of that. It wasn’t my most successful workout, but I found the muscles pretty well. But I only had time to do two different belly- exercises before we quit and I had to shower, clean my room and eat before the bus came one hour later :(.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats