quality time in town with my mom | It's never too late to be healthy

It's never too late to be healthy

Annons

quality time in town with my mom

<Var i stan hela förmiddagen med min mamma. Vi gick runt och kollade i lite affärer, köpte även lite grejer, almanacka för resten av året+ en för nästa år och en bok som jag tror är riktigt bra! Vi träffade även pappa och mina två systrar när vi var på väg och skulle käka lunch.

Nu ligger jag och myser framför TV:n. Skulle egentligen gått ut en lång runda i skogen på eftermiddagen med mamma och hennes kompis, men jag har extremt ont i halsen och är jättetrött så jag skippar faktiskt det idag :(.
IMG_20130921_105904
Me today
20130921_153323
The things I baught today

Spend this day in town with my mom. We walked and looked in stores, bought some stuff too, a calender for the rest of this year and another for next year, I also bought a book that I think’ll be really good. We also met my dad and my two sisters when we were going to eat lunch.

Now I’m lying by the TV. Was supposted to go out walking a long time this afternoon with my mom and her friend but I’m not feeling very well. My throat hurts like hell and I’m really tired so I stayed at home :(.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats