sick, tired and on the bus | It's never too late to be healthy

It's never too late to be healthy

Annons

sick, tired and on the bus

Sitter på bussen till Tomelilla nu, är riktigt förkyld och trött. Var tvungen att stiga upp klockan fem imorse för att hinna med bussen till tåget, inte ofta man stiger upp så dags arså… Har även sovit lite dåligt inatt, vaknat flera gånger av hostattacker och att min hals var helt igentäppt. Inte nog med det så gör även mitt vänstra öra väldigt ont, hoppas bara inte att det är öroninflammation också.

Så där ja, kände bara för att skriva av mig och klaga lite. Nu känns det lite bättre :).

Sitting on the bus to Tomelilla, I’m really tired and have a really big cold. Had to get up five this morning to catch the bus to the train, not often you get up that early… Haven’t sleeped well this night either, woke up several times of caugh attacks and my throat plugged. If that isn’t enough my left ear also hurts a lot, let’s hope it’s not otitis media also.

So, just felt for writing off and complain a little. Now I feel a little better.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats